• Blogg

Januari2016

Min hemsida och blogg är väldigt dåligt uppdaterat, ser på antalet sök att det är en hel del som hittar hit, så skärpning gäller nu.

Tänkte börja med att sammanfatta varje månad, kanske det hänt något roligt att få skriva om.

Till min stora glädje så bjöd januari på lite vinter här i södern. Jag älskar ju kylan med snö och is. Inte lätt att hinna med att njuta av alla dagar då jag har innejobb. Men nu går vi mot ljusare tider
och lite mer vinter får jag hoppas på innan våren anländer. 
Lite vackra ismönster foton hanns med, och även någon bild med snö och rimfrost. 

En lördag åkte jag och gubben ner till Måkläppen i Falsterbo, detta vackra naturreservat håller ju öppet för allmänheten bara få månader varje vinter. Första gången jag var här och det var ju så klart en fantastisk upplevelse, mycket annnorlunda än stränderna hemma i Halmstad. Här på bild syns gubben och Camilla Noresson som som ofta är här, tack för fin guidning Camilla! Får bli en sväng nästa vinter också!

 

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Inger Palo » Mars 2016:  ”Härliga härliga bilder! Roligt att du valde dina sandmönsterbilder, dem tillhör ..”

  • Camilla Noresson » Mars 2016:  ”Härligt Bente. Det är du väl värd med dina fina bilder. Vi måste ta oss dit med ..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-