• Blogg

Februari 2016

Nu är det visserligen 1 mars, men här kommer månadens händelser från februari månad. Detta blogginlägg handlar om min resa till Lofoten. En fantastisk vecka med mycket varierande väder och fantastiskt ljus som varierade från dag till dag denna vecka. Jag reste med Magnus Lindbom/Creative Adventures tillsammans med tre andra. Vi bodde i den fina lilla byn Reine på gästhuset  "Det Gamle Hotellet som drevs av Lilian Dijkema, måste ge ett stort eloge till detta mysiga familjära hotell med fantastiskt värdskap och mycket god mat, och även stort eloge till Magnus som var en fantastisk ihärdig guide och lotsade oss rätt. 

Härifrån reste vi runt och besökte alla vackra stränder på Lofotens västsida. Dessa var, Utakleiv, Fredvang, Skagsanden med otroligt fina sandmönster, Vikten, Unnstad surfparadiset, Haukland, Myrland. Skagsanden och Utakleiv hann vi med två gånger och ingen dag var den andra lik i väder och ljusförhållanden. Tidiga morgnar, innan solen hade gått upp och tills solen gick ner, långa härliga dagar och mycket frisk go luft i lungorna. Tröttheten kom  som ett brev på posten-:) men en härlig trötthet. Mycket fotograferande och många goa skratt blev det denna underbara vecka. Bilden ovan är tagen den första morgonen i Reine, Olstinden, ett populärt fotomotiv. och vi var långt ifrån ensamma på alla våra utflykter, Lofoten är ett mycket polulärt resemål för naturfotografer, vilket jag kan förstå. Jag har besökt Lofoten sommartid många gånger, men vintern är nog det jag kommer gilla bäst. 

Nu ska det bli spännande att hinna med att titta över alla mina bilder och förhoppningsvis se en utveckling i mitt fotograferande från dag 1 till veckans slut och givetsvis ska jag uppleva detta fler gånger

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Inger Palo » Mars 2016:  ”Härliga härliga bilder! Roligt att du valde dina sandmönsterbilder, dem tillhör ..”

  • Camilla Noresson » Mars 2016:  ”Härligt Bente. Det är du väl värd med dina fina bilder. Vi måste ta oss dit med ..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-