• Blogg

Ännu en månad har passerat, tiden går alldeles för snabbt. Vintern är slut och en vårmånad har passerat. Även jag ser fram emot sommar sol och lite värme, mest ljuset och de längre dagarna, värmen är jag lite kluven till.
Mycket har hänt denna månad. Jag var månadens konstnär på Halmstad Art och Design med mina isbjörnsbilder, och fanns i butiken två lördagar. Många kom in och ville höra mer om min Svalbardsresa. Har även haft en bildvisning på Falkenbergs fotoklubb. 

Men det bästa och roligaste var att bli en av de utvalda till Hallands konstförenings jurybedömda Vårsalong 2016. Det var en fantastisk känsla att få bilderna bedömda av en känd fotokonstnär.

Mina tre bilder var från min  Lofotenresa i februari, rykande färska bilder. Skagsanden i Flakstad är en av mina favoritstränder, från fjället rinner det ut en bäck som drar med sig segment och vid ebb bildas det fantastiska mönster som syns på bilden. Det är lika roligt att fotografera det vida som att fotografera alla mönster på nära håll. Alla tre bilderna kan ni se här på hemsidan under naturfotokonst.

Nu väntar nya äventyr i vår som ska förberedas

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Inger Palo » Mars 2016:  ”Härliga härliga bilder! Roligt att du valde dina sandmönsterbilder, dem tillhör ..”

  • Camilla Noresson » Mars 2016:  ”Härligt Bente. Det är du väl värd med dina fina bilder. Vi måste ta oss dit med ..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-