• Blogg
April är inte riktigt slut än, men hinner knappast i helgen då den blir intensiv med flytt, bägge mina döttrar flyttar till nya lägenheter och jag ska även då passa barnbarnen. April har varit en lugn månad, skönt, fast med lite pyssel för kommande event, se nedan.

Lite fotografering har det blivit, var nere på min favoritstrand Laxvik hemmavid och var en bit ut i havet med mina vadare och fotograferade. Stativ var att glömma då vågorna var för starka för att det skulle bli stabilt, men det var roligt att fota ur ett annat perspektiv än det vanliga från stranden. 

Lite som händer nu i maj är en annorlunda utställning på Scandinavian photo i Mölndal där jag tillsammans med åtta andra fotografer ställer ut naturbilder, vi  tillhör alla Biofoto Väst. Vår vernissage är den 7 maj mellan 11-14 i lokalen utanför butiken, vi kommer hänga här maj och juni, och öppettiderna är detsamma som butikens. Hoppas se många av er på vernissagen.

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Inger Palo » Mars 2016:  ”Härliga härliga bilder! Roligt att du valde dina sandmönsterbilder, dem tillhör ..”

  • Camilla Noresson » Mars 2016:  ”Härligt Bente. Det är du väl värd med dina fina bilder. Vi måste ta oss dit med ..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-