• Blogg

Tiden går ibland alldeles för snabbt, nu har det redan gått en vecka in i juli. Juni har varit en lugn månad rent fotografiskt, varit nere på "min" strand vid havet några gånger, men har inte haft inspirationen för att fotografera. Plockade ner utställningen på Scandinavian Photo, fantastiskt roligt att få haft bilder där i två månader. 

Juni har varit en lugn arbetsmånad då alla elever slutat, skönt att varva ner lite inför semestern som infinner sig nu till helgen,ska bli underbart skönt att få åka norrut igen till mitt smultronställe, Lofoten. Ljuset är fantastiskt sommar som vinter, men lite svårt med ljuset på dagen då solen står så högt och det blir ganska platt, nätterna är bäst. Motiven saknas däremot inte, allt från det lilla till det stora mäktiga landskapet med de underbara fjällen, det smaragdgröna vattnet och de vita fina stränderna. I år har jag en tanke, en idé med fotograferandet, hitta motiv som blir vackra i svartvitt, då går det ju även fota mitt på dagen, får se hur denna sommaren blir vädermässigt 

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Inger Palo » Mars 2016:  ”Härliga härliga bilder! Roligt att du valde dina sandmönsterbilder, dem tillhör ..”

  • Camilla Noresson » Mars 2016:  ”Härligt Bente. Det är du väl värd med dina fina bilder. Vi måste ta oss dit med ..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-