• Blogg

Juli passerade alldeles för snabbt. Semestern går mot sitt slut och är just hemkommen efter tre veckors husvagnstripp till norra Norge. Tio dagar tillbringades på Lofoten, och resten på fastlandet, Hamaröy. Vädret har varit växlande från 8 plus till 26 grader. Vi har totalt slappnat av från all vardagsstress och laddat upp med ny energi inför kommande arbetsår. Nästa sommar planeras redan.

Vår Norgetripp avslutades i Säter i Dalarna med "En fotografisk resa i tid och rum" där jag var en av föreläsarna och hängde bilder på planket. Det var mitt andra år här och alltid lika roligt att återse gamla vänner och stifta bekantskap med nya och lyssna på fantastiska föredragshållare. Vi passade på att besöka Säters gamla mentalsjukhus, på bilden ett utsnitt av den gamla paviljongen från 1912. Huset är igenbommat, svårt förfallet och tyvärr blivit utsatt för mycket skadegörelse. Trots detta finns de folk som tar sig över en fem meter hög mur för att komma in, vilket är förbjudet och förenat med fara. Jag nöjde mig med att titta in i några fönster på bottenplan. 

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Inger Palo » Mars 2016:  ”Härliga härliga bilder! Roligt att du valde dina sandmönsterbilder, dem tillhör ..”

  • Camilla Noresson » Mars 2016:  ”Härligt Bente. Det är du väl värd med dina fina bilder. Vi måste ta oss dit med ..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-